<!--:nl-->Lancering nieuwe website<!--:-->

Nieuwe website

 

Nieuwe websiteLogo Casa Amigo

Nadat we een tijdje geleden onze website www.casaamigo.nl helemaal hebben vernieuwd, hebben we nu ook onze website www.vakantievoormantelzorger.nl in een nieuw jasje gestoken. Het heeft wat avonden gekost, maar we zijn erg blij met het eindresultaat. Vooral ook met het ontwerp van onze nieuwe logo. De komende periode zullen we mogelijk nog wat sleutelen aan teksten en layout, maar sinds vandaag kunnen we zeggen dat onze nieuwe website van start is gegaan.

Silvio en Smira

 

 

No comments yet.

ADD YOUR COMMENT
Reserveren nu bij Casa Amigo

Klik hier en laat ons weten wat je persoonlijke wensen zijn zoals het gewenste accommodatietype, je aankomst- en vertrekdatum en het aantal nachten dat je bij Casa Amigo zou willen verblijven. Wij zullen je dan z.s.m. een vrijblijvende prijsopgave toezenden.

Zoover beoordelingen

Laatste Nieuws Casa Amigo

Het weer in Valencia